Kalorifer Petekleri Ne ile Boyanır?

Kalorifer petekleri yıllar içinde parlaklığını ve rengini kaybeder. Böylesi durumlarda panik yapmanıza hiç gerek yok. Bianca Stella ile kaloriferlerinizi yenileyebilirsiniz. Sınırsız renk seçeneklerin biriyle kaloriferlerinizi istediğiniz renge boyayabilir yaşam alanlarınıza dekoratif etki yaratabilirsiniz.

Radyatör Boyası Nedir?

Radyatör boyası yeni model panel ya da radyatörleri boyamak için özel panel radyatör boyası veya yağlı ya da sprey boyalardan kullanabilirsiniz. Petek boyaları eskiyen, yıpranan ya da çizilmiş petekleri boyayarak yeni bir görünüm elde etmenizi sağlar. Su bazlı kendiliğinden parlak Stella Bianca boyalarıyla peteklerinizi rahatlıkla boyayabilirsiniz.

Su Bazlı Boya ile Petek Boyanır mı?

Stella Bianca’nın su bazlı kendiliğinden parlak olan boyalarıyla peteklerinizi istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Bunun için siyah, beyaz, gold renklerini tercih edebilirsiniz.

Petek Boyası Nedir?

Petek boyaları sadece peteklerin boyanması için üretilmiş olan özel boyalardır. Salon ve odalarınızda bulunan peteklerinizi Bianca Stella’nın zengin renk seçeneklerinden biriyle kısa sürede boyayarak yenilebilirsiniz. Petek boyalarında yeni veya eski tip boyalar kullanılmaktadır. Bu boyalar genellikle kaliteli ve dirençli boyalardır.

Radyatör Boyası Nasıl Yapılır?

Radyatörlerinizi boyamadan önce yapmanız gereken bazı unsurlar vardır. Öncelikle radyatörü boyama sırasında duvara ve çevresindeki eşyalara bulaşmaması için üzerlerini naylon veya gazeteyle kaplayın. Radyatörlerinizin üzerinde kir, kalıntı varsa iyice temizleyin ve gerekirse zımpara işlemi yapın ve kalıntılardan arındırın. Temizleme işleminin ardından kurumasını bekleyin. Bianca Stella ile boyama yapacağınız radyatörlerinize gerekirse astar işlemi uygulayın. Böylece boya yüzeye daha iyi yapışacaktır. Astar işlemi boyanın kullanım ömrünü uzatacaktır. Sonrasında moher rulo fırçayla boyama işlemine geçin. Girintili ve çıkıntılı alanlar için ipek fırça kullanabilirsiniz. Birinci kat boyanın ardından 3 saat kurumasını bekleyin ve ikinci kata geçin.

Sararan Kalorifer Petekleri Nasıl Temizlenir?

Kalorifer peteğinin etrafını boşaltın. Halı, kilim varsa kaldırın. Peteğin altına bez veya örtü serin. Çamaşır suyuyla petekleri temizleyin. Dilerseniz başka bir temizlik malzemesi de kullanabilirsiniz. Süngerle petekleri ovalayın. İstediğiniz seviyeye geldikten sonra nemli bir bezle son kez silin. Ardından kuru bir bezle kurulayın. Bir kat astarla boyayın. Ardından üzerine bir kat temizlik boyasıyla boyayın. Böylece kaloriferiniz ilk günkü beyazlığına geri dönecektir. Boya fırçasını işlem bittikten sonra temizlemeyi unutmayın.

Petek Temizliği Kaç Yılda Bir Yapılır?

Birçok kişiden duyarız peteklerin üstü iyi ancak altı buz gibi sözünü. Bunun için kombi temizleme makinesiyle petek temizleme işlemini iki yılda bir yapılması önerilmektedir.

Kalorifer Peteğine Su Dökülür mü?

Kalorifer petekleri kalitelide olsa üzerine su döküldü zaman bir süre sonra çürümeye başlayacaktır. Özellikle banyolardaki petekler bu yüzden çabuk paslanır ve dökülmeye başlar. Odalardaki petekler ise banyo petekleri gibi kolay kolay çürüme yapmaz.

Petek Boyası Ücreti Ne Kadar?

Petek boyası ücreti 599,00 TL’den başlamaktadır.